– WE ARE

JŪ / (or Jū) utilizes design aesthetics and interpret space in a harmonious and graceful attitude. Indulging in fine details and compelling designs, we are passionate in delivering a space that exudes your personality and lifestyle. We are not here to design a house, we are here to help you design a space, you call home.

JŪ / (or Jū) inspires you to evoke your inner resonance – a single element, extending and expanding from inside out. It is a reflection of your character and an extension of your personality. Your space should tell your story, a story unique to no one else but you.

After speaking to many Interior Design companies, we chose Ju Design Studio because they really listened, understood our vision, and most importantly shared our excitement in transforming our home. Alex Chang from Ju Design Studio was always creative and dependable. We completed on time and within budget while still delivering a project that exceeded our aesthetic goals. Friends and colleagues have been wowed with transformation and we would definitely recommend both Alex and Ju Design Studio.

Angel Chang

Alex was our ID for our 4 room flat at Punggol. His design is unique and nice. Most importantly, he is trustworthy and quick in responding. He understand what we wants and base on our needs, he designed our flat into a nice and cozy home. He is also very helpful in helping us to choose our furniture and lighting. There is no hidden charges in his quotation as well. Out of all the ID I have met, he is the most sincere and truthful in his advise. I will definitely recommend him to all my friends and relatives.

Edwin Tham

Ju Design Studio had been awesome. I went to several IDs before finally going ahead with Alex. He had what I was looking for in an ID; Pro-active, led me to discover what I want to fulfill, makes fair recommendations and to provide his expertise. Alex did a great job with my house, and he had a lot of initiatives. He is also responsible, frequently coming to my house to ensure everything is going well during the renovation phase. He also gave me a great deal of advice when it comes to decorating my house according to the theme which I provide him with. Overall, he is one of the best IDs I've met. Highly recommended.

Lee Taiyun

Asset-10
Asset-11
Asset-13
Asset-14
Asset-15
Asset-10

Consultant

Asset-11

Design

Asset-13

Construction

Asset-14

Oversee

Asset-15

Completion

Consultant

Design

Construction

Oversee

Completion

RESIDENTIAL

COMPASSVALE

HDB | 4 rooms | 110m2

COMING HOME TO A SCANDINAVIAN VACATION WITH BREEZY INTERIORS & OCEAN BLUE

With the concept of “a breath of fresh air” in mind, the design of this Compassvale flat opens up spaces while a subtle Nordic flavour transforms the home into an escapade to a Scandinavian resort for the whole family. READ MORE

COMING HOME TO A SCANDINAVIAN VACATION WITH BREEZY INTERIORS & OCEAN BLUE

With the concept of “a breath of fresh air” in mind, the design of this Compassvale flat opens up spaces while a subtle Nordic flavour transforms the home into an escapade to a Scandinavian resort for the whole family. The central colour theme of brown and blue is an allusion to a sandy beach and the cool waters of the ocean.

To create an uplifting sense of openness, several partition walls within the flat unit was taken down and a gentle palette of pastel hues chosen to give the living spaces a light and bright ambience that feels welcoming.

In the living room, a massive wall mounted cabinet “floats” above the ground, creatively forming a natural display space for shoes, which makes it convenient for the homeowners to decide on a pair that matches their outfits as well as for easy retrieval. The cabinet also conceals unsightly structural beams and pipes while providing a vast volume of flexible storage space with a configurable shelving system.

Drifting into the bedroom, the sense of space continues with a frills-free approach to spatial design and furnishing. A creative feature in the room is a semi walk-in wardrobe created with floor-to-ceiling closets that are as much a part of the room’s design as they are functional.

Another unique feature of the Compassvale interior is the seamless integration of the kitchen with the living room where the transition between the two spaces is achieved through smart design and a rethink on how to make walls disappear.

INDUSTRIAL MINIMALISM MEETS CONTEMPO RUSTIC FOR A STYLISH HOME

Simplicity defines this project at Punggol Waterway where industrial minimalism is interpreted with contemporary rustic accents to realise the homeowner’s vision of a stylish, cozy home.

Focal points within the various living spaces are drawn by crisp architectural lines that create a visual dynamic consistent throughout the HDB flat. Nature takes centre stage with generous timbre paneling and laminates that allow the beauty and art of natural wood grain patterns to shine through. Adding more aesthetic punch to the interior design is the bold use of monochrome colours to provide depth and differentiation between the decorative and functional.

In the living room, an inverted wooded runway on the ceiling links the TV console and floor-to-ceiling storage cabinet in a unique concept that changes the typical approach to living room design. Structural lines in the choice of the window blinds complemented the grooves of the cabinet to provide a pleasing and unifying aesthetic further strengthened with a straight-cut settee, coffee table and other furnishings.

Exuding warmth and a sense of calm, the bedroom’s design rests on an impressive timber wall board flanked by twin cupboards that creatively neutralise odd angles within the room and turning them into ample storage space. A plush pillow bed softens the lines and edges of the room and conjures the lull of blissful slumber.

Raw, rustic, and fantastic. The refreshing pairing of industrial grey walls with natural wood finishing and unconventional black surfacing created a kitchen of exceptional style that is also purpose-built for heavy cooking.

RESIDENTIAL

PUNGGOL WATERWAY

HDB | 3 rooms | 92m2

INDUSTRIAL MINIMALISM MEETS CONTEMPO RUSTIC FOR A STYLISH HOME

Simplicity defines this project at Punggol Waterway where industrial minimalism is interpreted with contemporary rustic accents to realise the homeowner’s vision of a stylish, cozy home. READ MORE

NAME (required)
PHONE NUMBER
EMAIL (required)
DESIGN STYLE
TYPE OF UNIT
BUDGET
MESSAGE